صبح امید

اندکی صبر سحر نزدیک است

صبح امید

اندکی صبر سحر نزدیک است

صبح امید

شعر، تا شاعر از خویش نرسته است، حدیث نفس است و اگر شاعر از خود رها شود، حدیث عشق است. پس نه عجب اگر شعر و شمشیر و عشق و پیکار با هم جمع شود ...
که کار عشق، یاران، لاجرم کربلایی است.

طبقه بندی موضوعی
پیوندها

۴ مطلب در بهمن ۱۳۹۱ ثبت شده است

تمام رسانه ها رو میخوندم. هرجایی بیشتر از متن به حاشیه های صحبت های رئیس جمهور پرداخته بودن. هرکدوم به سلیقه خودشون سعی داشتن اون تصویری که خودشون دوست دارن رو نشون بدن به مردم.

و اینجا بخش هایی از این صحبت ها:

نتیجه برخی بی اخلاقی ها:

پیش از پیروزی انقلاب اسلامی صادرات غیر نفتی ما نیم میلیارد دلار بود. قبل از دولت نهم این رقم به هفت میلیارد دلار افزایش پیدا کرد و سال گذشته از مرز 53 میلیارد دلار گذشت. اگر برخی از بداخلاقی‌ها نبود، امسال از مرز 75 میلیارد عبور می‌کردیم و به دشمنان می‌گفتیم نفت از ما نمی‌خرید، نخرید. اصلا نفت به شما نمی‌فروشیم و با صادرات غیر نفتی کشور را اداره می‌کنیم

من ارباب زاده نیستم:

ملت عزیز من خادم همه ملت هستم و دوستدار همه ملت و فدایی ملت هستم چون از خود ملت هستم و ارباب‌زاده نیستم یعنی از خانواده معمولی و رعیت‌زاده هستم پس می‌توانم به سادگی و راحتی با شما سخن بگویم.

با کوچک‌ترین نشانه‌های بازگشت به دوران قبل از انقلاب قاطعانه برخورد کنیم:

باید مراقبت کنیم که وحدت ملی با عمل، رفتار و گفتار ناصحیح مخدوش نشود. انقلاب برای بر هم زدن تبارگرایی و دایره بسته قدرت و مدیریت و باز کردن راه برای فرزندان پراستعداد ملت و باز گرداندن حکومت به ملت و کشور است. همه باید مراقب باشیم و با کوچک‌ترین نشانه‌های بازگشت به دوران قبل از انقلاب قاطعانه برخورد کنیم.

توضیح می‌دهم:

امروز به واسطه‌ فشار‌های ناجوانمردانه‌ دشمنان مردم در فشارند و دولت هم به طور شبانه‌روزی در تلاش است، تا مشکلات را برطرف کند و ان‌شاء‌الله در آینده در وقت مناسب درباره‌ ابعاد توطئه و اقدامات دشمن علیه ملت ایران توضیحاتی را ارائه خواهم داد و هم‌چنین کارهای دولت را هم توضیح می‌دهم و می‌گویم اگر این کارها نبود وضع چه‌طور می‌شد.

انتظار نیست که دولت هم از خارج و هم از داخل تحت فشار باشد:

انتظار نیست که دولت هم از خارج و هم از داخل تحت فشار باشد. البته در مورد مسائل اخیر و برخی موضوعات داخلی صحبت‌های مهمی است که باید با ملت در میان بگذارم، اما امروز به خاطر این‌که طعم شیرین پیروزی انقلاب در کام مردم تلخ نشود و به خاطر رهبری عزیزمان آن را به وقت مناسب دیگری در آینده موکول می‌کنماین دولت تا آخرین روز مسوولیت مثل روز اول کار خواهد کرد و با افتخار همه توان خود را وقف ملت خواهد کرد. ما یک جان ناقابل داریم که این جان ناقابل ما فدای ملت، انقلاب و فدای آرمان‌های الهی انقلاب می‌شود.

کسی خود را جای مردم نپندارد: 

همه سلیقه‌ها بیایند و کسی خود را جای مردم نپندارد و با کوته‌بینی تصور نکنند که می‌توانند جای مردم تصمیم بگیرند. برخی گفته‌اند که می‌خواهند انتخابات را مدیریت و مهندسی کنند. من با افتخار می‌گویم که ملت بزرگ ایران راه خود را به خوبی می‌شناسد و به افراد و به گروه‌های مدعی نیازی ندارد و باید اخلاق و قانون رعایت شود و هر کس برنامه‌ی خود را بیان کند.

خلاء مدیریت صالح: 

مشکل اصلی جهان امروز، خلاء مدیریت صالح است در همه‌جا و بویژه در مراکز اصلی مدیریت بین‌الملل این مشکل به وضوح خودش را نشان می‌دهد. مستکبران و صهیونیست‌های بی‌فرهنگ به پایان راه رسیده‌اند. در بن‌بست حرکت می‌کنند. تجربیات بشری که با شعار سعادت انسان جای باز کرده‌اند، همه شکست خورده‌اند. مارکسیسم رفته است و سرمایه‌داری نفس‌های آخر را می‌کشد.

و در انتها ...

زنده باد بهار:

پیروزی انقلاب عظیم اسلامی و استقرار جمهوری اسلامی و ولایت فقیه، برای تمهید مقدمات و حاکمیت او است و او خواهد آمد. بیاید همه با هم به استقبال بهار برویم. یاد امام و شهیدان را گرامی ‌می‌دارم و در برابر عظمت ملت و جانبازان و آزادگان و ایثارگران، سرتعظیم فرود می‌آورم از همه مردم اقشار مختلف، طوایف سراسر کشور، میهمان‌ها و رسانه‌ها که همه آمده‌اند تشکر می‌کنمگزارش‌ها می‌گوید تمام شهرها و روستاها مملو از انسان‌های پاک‌، خداجو و عاشق ارزش‌های الهی و مصمم است. از همه شما بخاطر خلق حماسه دیگر جاودانه دیگر سپاسگزارم. زنده باد بهار، زنده باد بهار، زنده باد بهار.

پی نوشت:

مطلع شدم عده ای از مردم هنگام  سخنرانی رییس مجلس اشیایی طرف ایشان پرت کرده اند و با اقداماتی دیگر نارضایتی خود را از حرکات و تصمیمات ایشان در یکشنبه سیاه ابراز کردند. اینجانب بعنوان یک احمدی نژادی اعلام می کنم با اینکه از بابت آگاهی مردم نسبت به اشتباهات فاحش و بی قانونی های رییس مجلس خرسندم اما اینگونه حرکات را در شان احمدی نژاد و سوم تیری های دیگر نمی دانم. هرگز از این اعمال حمایت نکرده و نخواهیم کرد. این حرکات در مرام ما نیست که اگر بود احمدی نژاد تا کنون اینقدر مظلوم نمی ماند. هرچند بسیاری  از سایت های تکفیری وابسته به برخی افراد تمام این اقدامات را سازماندهی شده دانسته و به دولت نسبت دادند همانند دیگر دروغ ها یی که تاکنون گفته اند ...

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ بهمن ۹۱ ، ۲۱:۵۰
امید رحیمی

برای تمام کسانی که تغییر شرایط را و البته ضعف هایشان را با تغییر احمدی نژاد 84 و 88 تعبیر میکنند. جمله ای در این بیانات به من نشان دهند که نشان بدهد برخی از این جملات مربوط به دولت نهم بوده و دیگر در دولت دهم وجود نداشته ...

آیت الله خامنه ای، شهریور 1391، خطاب به رئیس جمهوری و هیئت دولت: در این سالهائى که دولت نهم و دولت دهم بر سر کار بودند تا امروز، گفتمان انقلاب و ارزشهاى‌‌انقلاب و چیزهائى که امام به آن توصیه میکردند و ما آنها را از انقلاب آموختیم، خوشبختانه برجسته شده. یک دوره‌‌اى بر ما گذشت که اسم انقلاب و انقلابیگرى و اینها به انزوا افتاده بود. امروز خوشبختانه اینجور نیست، درست بعکس است. خب، هر بیننده‌‌اى احساس میکند و مى‌‌بیند که تلاش دشمنان در مقابله‌‌ى با جمهورى اسلامى در این سالهاى اخیر، در همین شش هفت سال گذشته و بخصوص در این دو سه سال اخیر، بیشتر شده. به نظر من یکى از علل این دشمنى‌‌ها، همین پیشرفتهاى شماست. عامل دوم این دشمنى‌‌ها، زنده شدن شعارهاى انقلاب است. هرچه شما شعارهاى انقلاب را پررنگ‌‌تر کنید، آنها چهره‌‌شان عبوس‌‌تر و خصمانه‌‌تر میشود؛ این چیزِ طبیعى است.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ بهمن ۹۱ ، ۰۱:۰۲
امید رحیمی

سازمان تامین اجتماعی

چندی است که بسیاری از رسانه های داخلی و خارجی تمام هم و غم خود را بر روی شخصی بنام «مرتضوی» گذاشته و با قدرت هرچه تمام تر سعی در تخریب دولت و نظام-و نه مرتضوی- دارند. فکر کنم همگی به خوبی در گذر تاریخ به این تجربه دست یافته ایم که هیچ گاه هم صدایی رسانه های خارجی همچون بی بی سی فارسی و رسانه های داخلی نشانه خوبی برایمان نبوده. همگی می دانیم که هرجا دشمن از کارمان ابراز رضایت کرد یک جای کارمان می لنگد. همگی به خوبی دریافته ایم که نباید بهانه ای بدست بیگانگان و قدرت رسانه ای عظیمشان بدهیم.اما براستی چرا مجلس شورای اسلامی ما باید هر روز تیتری جدید و بهانه ای جدید بدست این رسانه ها بدهد؟

مگر استیضاح وزیر در این چند صباحی که از این دولت مانده چه تاثیری در روند سازمان تامیت اجتماعی می گذارد؟ آیا قرار است فردی دیگر کار بزرگی در این سازمان انجام دهد که مد نظر مجلس محترم است؟ یا آقای مرتضوی در این 10 ماه کاری انجام داده که این سازمان با خطری جدی مواجه است؟

شایدمن و شما پاسخی قانع کننده برای  سوال اول نداشته باشیم، اما برای سوال دوم  می توان تا حدودی نظر داد. اگر نگوییم مدیریت حدود یک ساله آقای مرتضوی در این سازمان بهترین نبوده، این را هم نمی توان گفت که کار ایشان بد بوده. نمی دانم پس این بازی های سیاسی برای چیست؟

نمی خواهم نظرم را بگویم که آیا این کار دولت(صدور حکم برای مرتضوی) قانونی است یا خلاف قانون، در جایی که بسیاری از قانون شناسان و اساتید حقوق بین یکدیگر اختلاف نظر دارند و هر کدام چیزی می گویند. من شجاعت رئیس مجلس را ندارم که با وجود بیان قانونی بودن این اقدام توسط رئیس  کمیسیون اجتماعی مجلس(+) باز هم بر سر مواضع سیاسی-و نه حقوقی خود- اصرار کنم و از تریبون ریاست مجلس برای اعلام نظر شخصی ام استفاده کنم و باز این جمله را به مردم تلقین کنم که این دولت کارهایش بر خلاف قانون است.

یادمان نرود نامه ای را که مقام معظم رهبری در اواخر دولت خاتمی در 5 بهمن 83 را که ایشان در آن به مجلس تذکر دادند که « به جنابعالی و همه نمایندگان عزیز عرض کنم که در شرایط کنونی که ماه های آخر ماموریت خطیر دولت در حال سپری شدن است استیضاح وزیران هیچ سوری برای کشور و دستگاه های مسیول ندارد و متقابلا زیان های محتمل آن بسیار و خطرات آن هشدار دهنده است. البته مجلس موظف است که از همه ابزار هی نظارتی خود استفاده کند.» آیا این مجلسیانی که از طراحان اصلی و اصرار کنندگان براین استیضاح دارند از آن نامه بی خبرند؟ اینان که اکثرا در آن مجلس هم بودند و همیشه پای ثابت مجلس هستند!

اگر یادشان رفته اکنون یادشان بیاید و دست از لجاجت های سیاسی خود بردارند تا به مواردی از قبیل تخریب دولت و سوءاستفاده از تریبون مجلس و ...  متهم نشوند. اگر هم یادشان است و الان خود را به فراموشی زده اند که من ترجیح می دهم چیزی نگویم و آنها را به خودشان و خدایشان وا گذارم.

بعد نوشت:

1.بنده خود می دانم که مواردی که در بالا ذکر شد مربوط به تمامی نمایندگان مجلس نبوده و بسیاری در همین مجلس مخالف این اعمال هستند، اما گاهی لابی ها و نفوذها و رانت ها باعث می شود که نظر عده ای خاص، نظر مجلس بیان شود. من نیز صدای مجلس را گفتم.

2.در این نوشته هرگز از اشتباهات دولت چشم پوشی نکردم.دولت هم اشتباهاتی داشته اما آب به آسیاب دشمن نریخته. اما جای بیان این اشتباهات را اینجا ندانستم که انحراف از اشتباه بزرگتر، خود نوعی انحراف است.

3.خطاب به برخی از دوستان: آری دولت هم می توانست کارهایی انجام دهد و به برخی از مجلسیان باج دهد و این حرف و حدیث ها نباشد، اما  بدانید و آگاه باشید این دولت از آن دولت ها نیست!

4.باوجود کوتاه آمدن برخی نمایندگان اصلاح طلب مانند مسعود پزشکیان که بیان کرد این استیضاح دیگر موضوعیت ندارد، اصرار اصولگرانمایانی بر این استیضاح قابل توجه است.

5.به هیچ وجه قصد تخریب مجلس و یا تاکید بر اختلاف میان مجلس و دولت ندارم.

۱۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ بهمن ۹۱ ، ۲۱:۳۱
امید رحیمی

پیازداغ فرهنگی

از کودکی پدرانمان به ما، پدرانشان به آنها و نیز پیشوایان حقیقی دینمان به آباء و اجدادمان آموخته اند که برای هرچیزی زکاتی است. برای رفاه نیکی با همسایگان و صله رحم، برای عقل تحمل نادان، در قدرت انصاف، در ثروت صدقه، زکات بدن روزه است و مکمل روزه نیز زکاتیست که پرداخته می شود و شرط مقبولیت آن، آنچنان که صلوات بر پیامبر تکمیل کننده نماز است و شاید آنچه کمتر بدان پرداخته می شود زکات دانش باشد که بهای آن آموختن است. شاید اگر منظور از دانش، سوادی باشد که در مکتب و مدرسه و دانشگاه به انسان می آموزند، بتوان راحت تر آموختن آن را درک کرد. اما شاید زکات حقایقی که در مطالعات پراکنده خود به آنها می رسیم  را نتوان به راحتی برای کسانی که این حقایق را دریافته اند شرح داد. به دلایلی متفاوت نظیر آنچه برای همه ماها اتفاق افتادهاست. اما چاره آن چیست؟ بجز نوشته های وبلاگ ها و مقاله های چاپ شده نشریات چطور می توان زکات این تفکرات را پرداخت؟ یکی از ساده ترین راه ها را می توان در معرفی کتب و مقالاتی که میخوانیم دانست. رفتاری که جای خالی آ را به سادگی می تواند در میان قشر دانشجو حس کرد. دانشجویانی که به راحتی می توانند دیگری را در خریدن گوشی موبایل و یا لپ تاپ مشابه آنچه او دارد متقاعد کنند و یا در برداشتن درسی با یک استاد و یا ... 

اما کدام یک از این دانشجویان تابحال کتابی را با آب و تاب برای دیگری معرفی کرده است که طرف مقابل مشتاق شود؟ پیاز داغی که همه جا به کار می رود(در گرفتن بودجه و امکانات برای تشکل ها، در کمک گرفتن برای مردم زلزله زده، در بودجه رفتن برای کارهای فرهنگی و ...) الا در معرفی کتاب. بیاییم کمی پیازداغ فرهنگی چاشنی معرفی کتاب هایمان کنیم. چه در وبلاگ های شخصی و چه در نشریات و چه در دیگر رسانه ها و مهم تر از همه در دیدارهای حضوری با دوستان و حتی غیرهمفکرانمان. حتی برای کسانی که کتابی نمی خوانند و تابحال چشمشان خطوط کتابی را نوازش نکرده و انگشتانشان گوشه برگه های کتابی را لمس نکرده است.

بعد نوشت:

1.در این ایام بعد از امتحانات با وجود مشغله های بسیار زیاد و کمبود وقت کتاب های بسیار خوبی را مطالعه کرده ام که در اسرع وقت بهمراه پیازداغ مربوطه ارایِه خواهم کرد.

2.سعی کنید پیازداغتون غذا رو شور یا بی مزه نکنه.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ بهمن ۹۱ ، ۲۱:۰۵
امید رحیمی