جفای اقتصادی ناشی از بیتوجهی به کلام رهبری
سال 1388 سال اصلاح الگوی مصرف
سال 1389 سال همت مضاعف کار مضاعف
سال 1390 سال جهاد اقتصادی
اصلاح الگوی مصرف فقط مخصوص سال 88 نیست و ادامه دارد ... همت مضاعف و کار مضاعف فقط مال سال 89 نیست و ادامه دارد ... جهاد اقتصادی یک سال نیست و ادامه دارد ... و راه همچنان باقیست ...
فقط کافیه یکم به نامگذاری این سه سال توسط مقام معظم رهبری توجه کنیم.چیزی رو که رهبر چند سال پیش میدید و ما فقط به اسمش افتخار میکردیم و با افتخار اسم این سالها رو رو بنرهای بزرگ چاپ میکردیم و در و دیوار شهرو باهاش تزیین میکردیم الان اتفاق افتاده.کمر آمریکا تو بحران اقتصادی داره میشکنه.یونان داره ورشکست میکنه.مشکلات اقتصادی مردم تو آلمان و انگلستان به آشوب و اعتراض مردم کشیده شده.ولی ما چیکار کردیم؟ اصلا درک نکردیم که این سالها چرا همش به مسایل اقتصادی مربوطه؟
سال 88 تموم شد و هیچ اصلاحی تو الگوی مصرفمون دیده نمیشه.سال 89 هم گذشت و نه همتمون مضاعف شد و نه کارمون.همونی که بودیم هستیم.امسالم که سال جهاد اقتصادیه.ولی تا وقتی که درست مصرف کردن رو یاد نگیریم و یه همت مضاعف نداشته باشیم واسهی هدفمون و واسش کار مضاعف انجام ندیم نمیتونیم در این جهاد اقتصادی شرکت کنیم.آخه منی که صبح تا شبم اینفدر اصراف میکنم چطور میتونم جهاد کنم؟ اونم از نوع اقتصادیش ... منی که حتی کاری که وظیفمه رو درست انجام نمیدم چطور میتونم مضاعفش کنم.
نمیخوام از ادارات دولتی و کارمندا بگم . و کمکاریشون.. یا از بریز و بپاشهایی که دارن یا از مسافرتهای خارج کشور مدیران فقط برای بازدید ... یا از همایشها سمینارهای بینالمللی که با مخارج میلیونی برگزار میشه و همه توش میخوابن(هرچقدر هم که اخبار 20:30 نشونشون بده باز هم خجالت نمیکشن) صحبت من دانشحوییه... کساییه که خودشونو پیرو ولایت میدونن و تموم افتخارشون به رهبرشونه.
دلم از نهضتی پره که تموم عشقش رهبرشه و درست تو سال جهاد اقتصادی اعضاشو یه اردوی تفریحی میبره و چندین میلیون تومن خرج اضافی میکنه(حرفم با خرجهاییه که اگر نمیشد هم هیچ اتفاق خاصی نمیافتاد).آخه مگه حرف رهبرشونو فراموش کردن که گفت اصلاح الگوی مصرف !!!
یا همین نهاد رهبری دانشگاهها.طرح ضیافت اندیشهی تکمیلی هنوز تو خاطرمه.این همه پول از بیتالمال برای این طرح خرج میشه تا چند هزار نفر دانشجو تحویل دانشگاهها بدن که بتونن کار رسانهای تو دانشگاههاشون انجام بدن.ولی بخاطر نبود نظارت روی انتخاب افراد،یه دانشگاه میاد و دانشجوی ترم شش و هفتش رو میفرسته که تو این طرح شرکت کنه.آخه این دانشجو که یک ترم دیگه فارغالتحصیل میشه چقدر میتونه کار رسانهای تودانشگاهش انجام بده؟ یا وقتی یه همت و کار مضاعف تو برگزاری طرح نباشه نتیجش این این میشه که کلاسا به موقع برگزار نشن و خیلی از استادا واسشون مشکل پیش بیاد و نیان سر کلاسا و بچهها هم با دیدن این وضع دلسرد بشن ...
حالا از بریز و بپاشها و اصرافی که تویطرح بود نمیخوام چیزی بگم.از صرفهجوییهایی که میشد به راحتی انجام داد و انجام نشد.
تا وقتی که اصلاح الگوی مصرف و همت مضاعف و کار مضاعف مثل فرهنگ تو متن زندگی مردم وارد نشه نمیتونیم جهاد اقتصادی کنیم.